Attorno logoMobiele pizzabakkers met authentieke houtovens

Contacteer ons
Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment

Op uw feest bakken wij een dozijn verschillende soorten pizza’s, waarbij enkele zeer exquisiete, de een al lekkerder dan de ander. Ze worden in punten gesneden zodat ieder de grote variëteit aan pizza’s kan appreciëren. Ieder eet in ieder geval zoveel hij/zij wil. Op vraag bakken wij ook lactose – of glutenvrije pizza’s

Verse en kwaliteitsvolle pizza's

Vers en kwaliteit

De hoge kwaliteit van onze pizza’s kunnen wij zonder meer garanderen omdat wij ze ter plaatse maken en dit met een dagvers bereide deeg en enkel met verse ingrediënten van topkwaliteit.

Mobiel pizzakraam bij u thuis

Presentatie

Wij plaatsen de houtoven, als U dat wenst, zo dicht mogelijk bij de genodigden. De pizza’s worden versneden en aangeboden aan onze mooi uitgestalde buffettafel. Die is voorzien van kartonnen bordjes, verse kruiden en oliën, servetten. Het bakken en verdelen van de pizza’s neemt een 1,5 à 2 uur in beslag.

Meer dan pizza

Aanvullend

Wij kunnen, indien U dat wenst, uw event nog op een meer uitgebreide manier verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voorzien in aperitiefhapjes en desserts. De klant is koning en in overleg is veel mogelijk.

Prijs

Prijzen

Onze prijs is uiteraard afhankelijk van het aantal deelnemers. Prijzen beginnen bij 9 euro per persoon. Ook de afstand tot uw locatie heeft een zekere invloed op het eindbedrag.

Niets houdt ons tegen, onze pizzaovens zijn mobiel

Op diverse locaties

Onze ovens staan gemonteerd op een zeer handig transportplatform. Hierdoor speelt de ondergrond (bv los grind) of een eventuele smallere doorgang (wij hebben 75cm breedte nodig) geen rol.

Contacteer ons

U kan ons steeds contacteren via mail info@attorno.be of bel ons op het nummer 0032 (0)3 502 51 69

Naar het contactformulier