logo attorno Mobiele pizzabakkers met authentieke houtovens

Contacteer ons
  • Er zijn alleen maar "super"-latieven: super-lekkere pizza's, super-snel klaar, super-vriendelijke en professionele service!

  • Mocht je nog twijfelen: de perfecte verhouding prijs, kwaliteit en service ga je nergens anders vinden!

  • Wij maken zeker nog gebruik. Een echte aanrader.

Wat zeggen onze klanten

Een greep uit onze Facebook pagina

John Doe

Net een lentefeest achter de rug dat werd verzorgd door het professionele team van Attorno. Zeer veel variatie in de pizza's, die allemaal even verrukkelijk waren. Keuze genoeg voor vleeseters, visliefhebbers en vegetariërs. Deze mannen wisten duidelijk waar ze mee bezig waren. En het beste van alles: geen afwas of opkuis nadien! Mocht je nog twijfelen: de perfecte verhouding prijs, kwaliteit en service ga je nergens anders vinden!

Karel
John Doe

Een heel dikke "merci" aan de mensen van Attorno om onze huwelijksfuif net dat beetje (véél) extra te geven met jullie concept!! Iedereen was vol lof! Er zijn alleen maar "super"-latieven: super-lekkere pizza's, super-snel klaar, super-vriendelijke en professionele service! Een echt aanrader!!

Sophie
John Doe

We wouden net iets extra doen voor ons feest. De snelle en professionele houding via e-mail overtuigde ons al snel om het vertrouwen aan Attorno te gunnen. Vanaf de aankomst tot het einde was het een unieke en lekkere beleving!
3 enthousiastelingen voorzien de aanwezigen van overheerlijke pizza's. Naast enkele standaard pizza's werden ook heel wat (voor mij) nieuwe creaties gemaakt. Wij maken zeker nog gebruik. Een echte aanrader.

Tom
John Doe

Attorno kwam pizza's bakken op de babyborrel van onze dochter. Contact verliep vlot, alsook de afgesproken timing. Kortom: sit back, relax & eat pizza's Bedankt Attorno!!

Sam
John Doe

Alles was goed in orde. Iedereen op ons feestje was super enthousiast en vonden de pizza's heel lekker. Het was eens iets anders dan de klassieke barbecues. Dank je wel Attorno voor de goede service, heerlijke pizza's, vriendelijke bediening en zo veel meer. Zeker een aanrader, en voor ons, voor herhaling vatbaar.

Britt
John Doe

Het was echt een goede ervaring. De professionaliteit van het personeel zorgde ervoor dat onze gasten niets te kort kwamen.

Melissa

Contacteer ons

U kan ons steeds contacteren via mail info@attorno.be of bel ons op het nummer 0032 (0) 485 76 26 60

Naar het contactformulier