Attorno logoOns mobiel pizzakraam

Contacteer ons

Ons mobiel pizzakraam

Wij ontwikkelden een systeem waardoor wij op een uiterst gemakkelijke manier onze Italiaanse houtoven tot bij u kunnen brengen. Wij monteerden de oven op een platform dat ondersteund wordt door luchtbandjes. Deze constructie stelt ons in staat om op quasi elke locatie onze oven(s) te plaatsen. Een ondergrond van grind, modder, gras deert niet.

Smalle (deur)openingen zijn ook geen probleem omdat wij slechts een breedte van 75 cm nodig hebben. De oven wordt, uiteraard, buiten opgesteld. Een echte pizzamobiel dus. Het onderstel is mooi versierd met steigerhout. Binnenin het onderstel liggen de belegde pizza’s te wachten om afgebakken te worden in de oven. De oven(s) worden geplaatst onder een partytent. Dit creëert echt het effect van een pizzakraam. Bij deze constructie wordt de buffettafel bijgeplaatst. Die is ook volledig omgeven met steigerhout, wat een mooi geheel vormt met het pizzakraam.

Onze houtoven
Ons mobiel pizzakraam

De pizza’s die uit de oven(s) komen, worden op de buffettafel versneden in 6 tot 8 punten. Elk pizzastuk wordt op een kartonnen bordje geplaatst en meegenomen door uw genodigden. Op de tafel bevinden zich ook servetten en verse oliën. Dankzij het feit dat de oven(s) onder tent staan, kan het (regen)weer geen obstakel vormen voor uw feest.

Wat wel kan, is het plaatsen van de buffettafel op een andere (indoor)locatie. Ons personeel brengt dan steeds de pizza’s tot bij de buffettafel. Organiseert u een event met talrijke genodigden, dan is het ook mogelijk om meerdere pizzakramen verspreid op te stellen. De ervaring leert ons dat quasi iedereen de nabijheid van de houtoven(s) enorm apprecieert.

Dankzij het handige transportsysteem van de pizzamobiel (onze oven) en de plooibaarheid van de partytent en buffettafel, zijn wij snel terug vertrokken. De hele opruim duurt niet langer dan een halfuurtje. Wij garanderen u dat niets onze aanwezigheid zal verraden… met uitzondering natuurlijk van het warme gevoel van een zeer geslaagd event.

Contacteer ons

U kan ons steeds contacteren via mail info@attorno.be of bel ons op het nummer 0032 (0)3 502 51 69

Naar het contactformulier