Attorno logoFoodtruck feesten

Contacteer ons

Feest organiseren?

Attorno bakt voor u en uw genodigden pizza’s die enkel in de betere pizza-restaurants in Italië worden opgediend. Wij komen tot een dergelijk resultaat als gevolg van de combinatie van onze rechtstreeks uit Italië geïmporteerde authentieke houtovens en ons professioneel opgeleid, klantvriendelijk personeel.

Onze Authentieke oven

Onze ovens

De Italiaanse authentieke houtovens hebben een stenen vloer. Hierdoor kunnen pizza’s gebakken worden die zowel een dunne als een krokante bodem hebben. Kort vóór wij op uw event toekomen, maken en kneden wij het dagverse deeg. De pizza's worden ook nog op voorhand voorgebakken. Ter plaatse, op uw event, worden de pizza's pas belegd.

Onze zelfontwikkelde houtoven

Voorbereiding

Er worden voor u steeds twaalf verschillende soorten pizza’s gemaakt. Hiertoe behoren uiteraard de traditionele pizza’s, maar daarnaast maken wij ook echt bijzonder fijne pizza's. Voorbeelden voor de traditionele pizza's zijn de hawai, de salami en de margherita. Hier is zeker het jongere deel van uw genodigden op uit. In onze exclusieve pizza’s worden onder andere rivierkreeftjes, pesto, Parmaham, exclusieve Italiaanse kazen en nog veel meer verwerkt. Op aanvraag kunnen wij ook voorzien in lactose- of glutenvrije pizza’s. Heel veel is mogelijk na overleg!

Meerdere pizza's

Verloop

Per minuut komen er twee pizza’s, per oven, afgebakken op de tafel. De pizza's worden vervolgens in 6 tot 8 stukken gesneden. De genodigde neemt een pizzastuk en keert, wanneer hij/zij trek heeft in een volgend stukje, terug naar de buffettafel. Het pizzafeest is à volonté! Proeven van alle, of toch van een groot deel van het aanbod, is dus perfect mogelijk.

Meer dan pizza?

Indien gewenst kunnen wij ook voorzien in verrukkelijke voor- en/of nagerechten. Bij de voorgerechten is er de keuze tussen een koude en een warme variant.
Het koude voorgerecht betreft echte Italiaanse specialiteiten zoals olijven, Felino salami, parmegiano, enz…
Het warme voorgerecht is een ciabatta die we besmeren met kruidenboters en dan in de oven bakken. Het brood wordt nog belegd met verse tomaatjes, mozzarella en kruidenolie. Echt een aanrader!
Als nagerecht kunnen wij vers gemaakte, echte Italiaanse tiramisu en chocomousse aanbieden. De keuze is aan u, maar nogmaals, in overleg is veel mogelijk.

Voorgerechten

Contacteer ons

U kan ons steeds contacteren via mail info@attorno.be of bel ons op het nummer 0032 (0)3 502 51 69

Naar het contactformulier