Attorno logoDe veelgestelde vragen

Contacteer ons

FAQ

Hoeveel gasten moet ik minimaal hebben alvorens jullie een pizzafeest willen komen verzorgen?

Reeds vanaf 20 personen bakken wij onze verschillende soorten pizza’s op uw pizzaparty. Ons pizzakraam vormt steeds een belangrijk onderdeel van de gezelligheid op uw pizzafeest, zeker ook in een kleiner gezelschap.

Op welk soort feesten komen jullie met het mobiel pizzakraam?

Wij plaatsen onze mobiele pizzahoutoven op allerlei feesten: verjaardagsfeesten, communiefeesten, babyborrel, op-pensioen-stelling, huwelijksfeesten, gewone vriendschapsfeesten, enz...

Ook bedrijven vormen onze doelgroep. Denk hierbij aan de nieuwjaarsreceptie, promotie, afscheidsfeest, kortom elk bedrijfsfeest. Eigenlijk staan wij ter beschikking in het kader van welk feest dan ook. Elk feest, waar dan ook in België, kunnen wij in de kortste keren omtoveren tot een heuse pizzaparty!

Hoelang blijven wij op uw pizzafeest?

Ons pizzafeest, voorbereiding en opruimen inbegrepen, neemt zo’n 3u in beslag.

Wij komen met onze mobiele pizzahoutoven zo’n 1u voor aanvang van uw feest toe. Dan bekijken wij tezamen met U waar wij het best ons pizzakraam en buffettafel plaatsen. Ons uitgangspunt hierbij is om beide zo dicht mogelijk bij de gasten op te stellen. De mobiele pizzaoven staat sowieso buiten maar er kan geopteerd worden om de buffettafel binnenshuis op te stellen. Dit gebeurt wel eens bij slechter weer. Slecht weer is in ieder geval totaal geen obstakel voor ons pizzafeest. Wij stellen onze mobiele pizzaoven namelijk steeds op onder een mooie tent, zodat echt een pizzakraam gevormd wordt. Onze medewerkers brengen steeds de pizza’s tot op de buffettafel.

De pizza’s, die ’s morgens in onze installaties werden voorgebakken, worden op uw pizzafeest zelf, eerst belegd. Het bakken van 1 pizza, eigenlijk 2 tegelijkertijd per oven, in een pizzahoutoven op zo’n 400 graden Celsius, duurt ongeveer 1 minuut. Dit gaat dus snel en maakt het mogelijk om heel vlug verschillende soorten pizza’s aan uw gasten voor te schotelen. Al uw gasten kunnen dus quasi tegelijkertijd van onze pizza’s genieten gezien de pizza’s onmiddellijk in punten, zo’n 6 à 8 stukken, gesneden worden.

Het eten van de pizza’s neemt gemiddeld zo’n 1,5u in beslag. Na het pizzafestijn waar ieder, zoveel pizzastukken heeft gegeten als gewild, beginnen wij onmiddellijk met de opruim. Die duurt nog zo’n halfuurtje en achteraf blijkt uit niets meer dat er een pizzaparty heeft plaatsgevonden.

Kan de mobiele pizzaoven overal geplaatst worden?

De mobiele pizzaoven wordt geplaatst onder een tent met afmetingen 3m × 3m. Dit is de ruimte die wij buitenshuis nodig hebben. De pizzaoven zelf is 70cm breed, 90cm lang en 170cm hoog en geraakt dus gemakkelijk door een standaard deur. Omdat luchtbandjes deel uitmaken van het transportsysteem van ons pizzaoven, kan die zonder enig probleem over moeilijk berijdbaar terrein (grind, zompige weide, besneeuwd, ...).

Wat hebben jullie nodig?

In principe hebben wij niets nodig, ... op een emmertje water na. Een aansluiting op het elektriciteitsnet is niet nodig. Het enige wat wel echt nodig is, is ieders goed humeur, iets waar het optreden van ons team, geloof ons, een vermeldenswaardige inbreng zal hebben.

Gaat er van de mobiele pizza houtovens echt geen gevaar op brand of verbranden, uit?

Brand of verbranden is echt totaal niet aan de orde. Het verbranden van de houtblokken gebeurt in de gesloten ruimte van de pizzaoven. Nooit ofte nimmer is er enig vlammetje dat uit de pizzaoven verschijnt. Geen enkel gevaar dus, ook niet voor de kleinste kindjes.

Kunnen jullie pizza’s bakken die rekening houden met bepaalde voedselallergieën?

Wij kunnen perfect pizza’s bakken waarbij rekening gehouden wordt met een bepaalde voedselallergie. Glutenvrije, lactosevrije of pizza’s zonder nog andere te vermijden voedingsstoffen, kunnen, op eenvoudige vermelding, zonder probleem gebakken worden in de pizzaoven en dit in de door U opgegeven hoeveelheid. Wij vragen U enkel om dit tijdig op te geven.

Contacteer ons

U kan ons steeds contacteren via mail info@attorno.be of bel ons op het nummer 0032 (0)3 502 51 69

Naar het contactformulier