Attorno logoMobiel pizzakraam op je bedrijfsfeest?

Contacteer ons

Een orgineel bedrijfsfeest organiseren?

Heeft u een evenement te organiseren? Bedrijfsrecepties, opendeurdagen, personeelsfeesten of gewoon een bedrijfslunch? Attorno staat 24/7 voor u beschikbaar! Wij zijn ervan overtuigd dat ons concept erin slaagt uw bedrijfsfeest de uitstraling en meerwaarde te geven die u voor ogen hebt!

Authentieke pizza oven

Concept

Pizza aanpak

Aanpak

Klantvriendelijkheid en topkwaliteit van onze ingrediënten zijn onze belangrijkste waarden!
Ons personeel heeft altijd een interne opleiding genoten, waarbij de focus ligt op de omgang met klanten.
De gebruikte ingrediënten zijn altijd vers en het deeg wordt pas kort op voorhand bereid en in onze ovens voorgebakken. Op uw feest worden de voorgebakken pizza’s belegd en in onze Italiaanse houtoven(s) afgebakken. De combinatie van de voorgebakken pizzabodems met de houtoven(s) van 300 – 400 graden zorgt dat een pizza op 1 minuut volledig doorbakken is!

Meerdere pizza's

Zelfs grotere feesten

Afhankelijk van het aantal genodigden nemen wij 1 of meerdere mobiele houtovens mee. Op geregelde basis organiseren wij feesten met 300 deelnemers of meer. Dit loopt gesmeerd. Bij een feest met 3 houtovens (voor een 150-tal genodigden), kunnen er elke minuut 6 volledige pizza’s, en dit van diverse soorten voorgeschoteld worden aan uw genodigden.

Voorgerechten

Voor- en nagerechten

Indien u dat wenst, kunnen wij uw bedrijfsevent ook voorzien van voor- en nagerechten. Deze gaan van koude Italiaanse specialiteiten tot vers gemaakte tiramisu en/of chocolademousse. Veel is mogelijk via overleg!

Locatie

Wij komen over het hele land. Pizzafeesten in de Ardennen of aan de kust behoren tot onze normale gang van zaken. Probeer het eens uit. Velen die u voorgingen hebben ons ondertussen opnieuw gecontacteerd.

Contacteer ons

U kan ons steeds contacteren via mail info@attorno.be of bel ons op het nummer 0032 (0)3 502 51 69

Naar het contactformulier